fbpx

Vágj bele a fogszabályozásba már fiatal felnőttkorban!

Vágj bele a fogszabályozásba már fiatal felnőttkorban!

Hogy miért?

Mert rengeteg előnnyel jár!

Vissza nem térő biológiai sajátosság

Biológiailag ebben az életkorban a szövetek regenerációs képessége nagyon jó, a fogmozgatás során végbemenő szöveti átalakulások, változások gyorsan végbemennek.

Komfort

Ugyan funkciós panaszok ritkábban merülnek fel ebben az életkorban (ízületi fájdalom, kattodgás, rágási diszkomfort, stb.) viszont a kezelés előrehaladtával nagy meglepetéssel és örömmel veszed észre, hogy “jobban összeérnek a fogak”, “kényelmesebb a rágás”, “megszűnt az izomfeszülés az arcban”. 

Egészség

Mindezeken felül nem elhanyagolható az a tény sem, hogy egy szép szabályos fogív könnyebben tisztítható, ami hosszú távon hozzájárul a fogak egészségéhez.

Braces are cool

Az sem elhanyagolható tény, hogy a fogszabályozás manapság már menő dolognak számít! 🙂Ez az életszakasz egy szociálisan nagyon aktív időszak, megszilárdul az önbizalmad, kialakulnak az elvárásaid. 

Az ilyenkor elkezdett fogszabályozó kezelés eredménye megalapozza a jövődet. Hiszen egy szép, egészséges mosoly nem csak önbizalmat ad, hanem az általa biztosított igényes megjelenés jó benyomást kelt az élet számtalan területén.

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.