fbpx

Portfólió

Örömmel tölt el minket, hogy pácienseink büszkén mutatják meg tökéletes mosolyukat.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Márk

Márk egy igazi eltökélt maximalista, szuper humorral. A felső fogív torlódása miatt kereste fel Stúdiónkat és gyönyörű Hollywoodi mosolyra vágyott. A kezelés során rendeztük a nyitott harapást, a torlódást, beállítottuk az oldalsó fogakat. A végeredményt lézeres fogfehérítéssel boostoltuk. 🙂 Nálunk minden fogszabályozó kezelés során, az esztétika és a funkcionalitás kéz a kézben jár. A maximális szakmai profizmus mellett, szeretünk együtt nevetni és szórakozni is. Alig várjuk a fél éves kontrollokat, öröm volt a kezelés számunkra.

Ági

Ági egy igazi példakép számomra. Az újdonságokra és a változásra való hajlandósága és kíváncsisága inspiráló nem csak számomra, de az egész Stúdió csapatára. Az unokahúgától hallott az Invisalign kezelésről és első lépésként egy konzultációra érkezett. Első kérdése volt, hogy az Ő esetében egyáltalán alkalmazható-e ez a megoldás. Többen érkeznek hozzánk kétségekkel, kérdésekkel, hogy érdemes-e vagy bizonyos életkorban egyáltalán lehet-e fogszabályozni? A válaszom: IGEN, LEHET!Arról meg, hogy érdemes-e belevágni inkább beszéljenek a képek. 🙂
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Saci

Saci személyében egy vidám és mosolygós lányt ismertem meg, akit évek óta zavart a mosolya. A felső oldalsó metszőfogai kisebbre fejlődtek, ami igen gyakori jelenség manapság. A hasonló fogakat nanikus metszőknek, vagy “csapfogaknak” is nevezzük. Megoldásként csapatmunkára van szükség, egyrészt fogszabályozóval helyet teremtünk a megfelelő méretű fogaknak. Ezután konzervatív úton restauráljuk a fogak alakját, formáját, színét. Nagyon könnyű és gördülékeny volt a közös munka, mivel kizárólag a végeredmény lebegett a szemünk előtt. Abszolút megérte! 🙂

Adrienn

Adri átalakulása igazi sikertörténet számomra. Csendes és visszafogott lányként érkezett, akit nagyon zavart a fogai állapota, illetve a nagy rés a felső metszői között. A fogait trauma is érte, ennek következtében kitört a felső nagymetszőkből egy jókora darab, ráadásul a kismetszők mérete és formája sem volt megfelelő. A kezelési tervben előre gondolkoztunk a fogak végső alakjáról, az ínykontúrról- amit rózsaszín esztétikának nevezünk-, illetve a harapás beállításáról és a mélyharapás megoldásáról is. A hasonló komplex esetek tervezése és kivitelezése is nagy öröm számomra. Az eredmény pedig magáért beszél. 🙂
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Eszter

Ismeritek gondolom az érzést, amikor először találkozunk valakivel, és már első perctől jól megértitek egymást, jól működik a kémia. Eszter esetében ez pont így volt. Azért keresete fel a Stúdiót, mert zavarta a felső fogai közötti rés. Korábban már próbálkozott egyéb fogászati módszerekkel eltüntetni ezt, viszont semmi nem hozott tartós eredményt. Köztudott rólam, hogy a komplex megközelítés és megoldások híve vagyok, így több hatékony módszert ötvöztünk az Ő esetében. Mivel Eszter szuper kooperatív volt és minden utasításomat 100%-ig betartotta, az eredmény sem maradt el. Megalkottuk a mosolyesztétikát, rendeztük a fogívek viszonyát és a mélyharapást is. Nézzétek az átalakulást:

Ildikó

Ildi a legvagányabb pácienseink táborát erősíti. Mivel a hugát már kezeltem, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Az Ő esete nagyon szép példája a kitartó és összehangolt munkának. Nagy részben esztétikai kezelésről volt szó, viszont az egyes fogak kereszt érintkezése (Ildi esetében a felső szemfog) komoly funkciós problémákat is okozhat. A felső fogívben a szemfogak törnek elő utolsóként, így gyakran számukra már nem marad elegendő hely a fogívben. Az eredmény magáért beszél. A találkozásaink szuper hangulatban teltek, öröm volt a közös munka.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Petra

Petra egy számomra nagyon kedves fogorvos kolléga (Dr. Kovács Detre) javaslatára keresett meg bennünket. Egy igazi szupernőt ismerhettünk meg személyében. Leginkább a felső fogív torlódása zavarta, kihívás volt tisztítani a fogközöket is. Az esztétikai beállításon túl, rendeztük az oldalsó fogak érintkezését is. Ez kifejezetten fontos a hosszútávú retenció szempontjából. Az oldalsó fogaink stabil érintkezése nagyban hozzájárul, hogy a fogszabályozás eredménye tartós legyen. Nézzétek milyen szép is. 🙂

Márió

Márió esete tökéletes példája annak, amikor a fogszabályozó kezeléssel javítunk a parodoncium (a fogak tartószerkezete) és a fogíny állapotán. Hogyha a fogak nincsenek megfelelő pozícióban túlterhelődnek. Ennek következtében súlyos fogínylehúzódásokat láthatunk. Ezen folyamatok megelőzése, stabilizálása elengedhetetlen a fogaink hosszútávú megőrzése érdekében. Ebben is segít a fogszabályozó kezelés!
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Mia

Miát egy fogorvos kolléga irányította a Stúdióba. A frontfogak eredeti pozíciója nem tette lehetővé a kozmetikai fogászati beavatkozást. Már az első konzultáción egy hullámhosszra kerültünk, könnyen megértette a kezelési célokat. Az Ő esetében a tökéletes eredményt már digitálisan terveztük. A 3D tervezés lehetővé teszi a legprecízebb beállításokat és a legmodernebb megoldásokat. Nagyon szeretek ennyire igényes és jófej páciensekkel dolgozni mint Ő. A legapróbb részleteket figyeljétek a képeken! 🙂

Flóra

Flóra az esztétikai fogszabályozás igényével keresett meg minket. Személyében egy igazán céltudatos, vidám, könnyed és vicces nőt ismerhettem meg. Az Ő esetében is elsődleges kezelési cél a tökéletes mosolyesztétika megalkotása volt. Mindemellett stabilizáltuk a harapást, rendeztük a középvonalakat. A teljesen ép és egészséges fogazat esetén, maximálisan fókuszálhatunk a fogak beállítására, mivel ilyenkor a fogak formája, mérete nem igényel korrekciót. Minden találkozás öröm volt számomra. Nézzétek a végeredményt. 🙂
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Rita

Rita is azon pácienseink közé tartozik aki korábban már átesett egy fogszabályozó kezelésen, aminek az eredménye nem bizonyult tartósnak. Az Ő esetében a kezelés fő célja nem az esztétikai beállítás volt, hanem inkább a harapás beállítása. Így javítottuk a rágófunkciók minőségét, illetve biztosítjuk az állkapocsízületek hosszútávú egészségét. Nagyon szerettem a közös munkát, könnyű volt egy céltudatos és okos nővel együttműködni.

Csaba

A fiatalkori, tinédzser kezelések esetén várom leginkább a befejező fotókat. Nagyon látványos átalakulások tanúi lehetünk. Csaba egy szuper okos és laza srác lett. Mindemellett felnőtteket lepipáló elkötelezettséggel vett részt a kezelésben. A legfőbb kezelési célunk a nyitottharapás rendezése volt, amit a nyelv nyelési zavara okozott. Mivel én egy igen funkcionális megközelítésben dolgozom, a fogszabályozó kezelést gyakran egészítem ki funkciós logopédiai terápiával. Nagy öröm volt számomra a kezelés, szuper könnyű volt Csabával a közös munka, s az eredmény magáért beszél.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Gabriella

Gabit a felső kilógó frontfogai zavarták, ezért döntött a fogszabályozó kezelés mellett. Egy szuper pozitív és vidám nőt ismerhettünk meg, aki a kezelés ideje alatt igazi átalakuláson ment át. Manapság a foghúzással kombinált kezelések száma nagyban lecsökkent és kissé „démonizálva” is lett ez a megoldás. Vannak olyan esetek viszont, amikor az arcesztétika és az arcizmok funkciójára nagyon is pozitív hatással van ez a kezelési megközelítés. A frontfogakat ideális pozícióba állítottuk, az ajkak nem feszülnek többé mikor összezárja azokat. Nézzétek a bámulatos eredményt.

Hédi

Hédit egy visszafogott tinédzserként ismertem meg, aki a kezelés elején alig mert mosolyogni. Rögzített készülékkel oldottuk meg a mélyharapást és segítettük az alsó állcsontot a megfelelő pozícióba. Egy gyönyörű, magabiztos fiatal nő hagyta el a Stúdiót a kezelés végén. Elképesztő az átalakulás.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Péter

Péter a nyitott harapása miatt kereste fel a Stúdiónkat. A rögzített készülékkel végzett kezelést funkciós logopédiai terápiával egészítettük ki. A nyitottharapások kezelése esetében elengedhetetlen a páciens szoros közreműködése, amit Péter kiválóan teljesített. Szuper volt a közös munka.

Dóra

Dóri azon pácienseim közé tartozik, aki a fogszabályozással egyidejűleg egy igazi teljes testi-lelki átváltozáson ment keresztül. Már az első konzultáción nagyon eltökélt volt. Fejébe vette, hogy szép esztétikus mosolyt és egészséges fogakat szeretne. Az Ő esetében is, az európai populációra legjellemzőbb harapási eltérés – a mélyharapás – megoldása volt a kihívás. Az eredmény magáért beszél.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Ágnes

Ágnes nem volt tökéletesen elégedett a mosolyával ezért kereste fel a Stúdiót. Elsősorban a frontfogak torlódása zavarta, de már az első konzultáció után látta, hogy az esztétikán túl milyen hozadékai lesznek a fogszabályozó kezelésnek. Kezelés közben országot is váltott, ennek ellenére szuper gördülékenyen ment a kezelés. Nézzétek a végeredményt.

Adri

Adri egy fogorvos kolléga javaslatára kereste fel a Stúdiónkat. A nyelv funkciós zavara (nyelvlökéses nyelés) következtében a felső fogív szűkületének megoldásával kezdtük meg a kezelést. Gyönyörű, stabil végeredményt értünk el. Mindemellett a nyelv és az arcizmok működése helyreállt, a szájlégzés megszűnt. Minden esetben elsődleges szempont számomra a komplex szemlélet és a kiváltó okok megszűntetése.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Fruzsina

Fruzsi azért kereste fel a Stúdiónkat, mert korábban elvégzett fogszabályozó kezelésének eredménye nem bizonyult stabilnak. A fogai újra összetorlódtak és kifelé dőltek. A fogak visszerendeződésének több oka is van, ezek között szerepel a retenciós fázis elhanyagolása, illetve elégtelen megtervezése. Az új kezelés során elsődleges szempont volt a harapás stabil beállítása és a szép mosoly megalkotása. Szerintem sikerült. 🙂

Zsófi

Zsófit a legcukibb kislányként ismertük meg, a kezelés sorozat alatt egy gyönyörű tinédzser vált belőle. A harapási eltérés korrekcióját már kisebb korban elkezdtük, a fogváltást végig segítettük, irányítottuk. Végül rögzített készülékkel stabilizáltuk és tökéletesítettük az addig elért eredményt. Hatalmas a változás.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Luca

Luca azért kereste fel stúdiónkat mert tökéletes mosolyra vágyott. Ehhez egy gyors, 11 hónapos fogszabályozó kezelésre és egy kis kozmetikai átalakításra volt csupán szükség. Gyönyörű lett az eredmény.

Lilla

Lillát egy gyönyörű lányként ismertük meg, aki a kilógó szemfogai miatt nem mert mosolyogni. Foghúzás nélkül, rögzített fogszabályozóval értük el a képen látható eredményt. Nézzétek meg honnan indultunk.
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas
KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Orsi

Orsi az egyik kedvencünk lett, már az első találkozás után. Szuper mosolygós, kedves, gyönyörű lány. Zavarta a fogsora szabálytalansága. A személyisége valósággal kinyílt a kezelés alatt, mi is ugyanúgy vártuk a következő alkalmat. Nagyon büszkék vagyunk a kitartására és a lelkesedésére is.

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.