Portfólió

Örömmel tölt el minket, hogy pácienseink büszkén mutatják meg tökéletes mosolyukat.

Rita

Rita is azon pácienseink közé tartozik aki korábban már átesett egy fogszabályozó kezelésen, aminek az eredménye nem bizonyult tartósnak. Az Ő esetében a kezelés fő célja nem az esztétikai beállítás volt, hanem inkább a harapás beállítása. Így javítottuk a rágófunkciók minőségét, illetve biztosítjuk az állkapocsízületek hosszútávú egészségét. Nagyon szerettem a közös munkát, könnyű volt egy céltudatos és okos nővel együttműködni.

Márió

Márió esete tökéletes példája annak, amikor a fogszabályozó kezeléssel javítunk a parodoncium (a fogak tartószerkezete) és a fogíny állapotán. Hogyha a fogak nincsenek megfelelő pozícióban túlterhelődnek. Ennek következtében súlyos fogínylehúzódásokat láthatunk. Ezen folyamatok megelőzése, stabilizálása elengedhetetlen a fogaink hosszútávú megőrzése érdekében. Ebben is segít a fogszabályozó kezelés!

Hédi

Hédit egy visszafogott tinédzserként ismertem meg, aki a kezelés elején alig mert mosolyogni. Rögzített készülékkel oldottuk meg a mélyharapást és segítettük az alsó állcsontot a megfelelő pozícióba. Egy gyönyörű, magabiztos fiatal nő hagyta el a Stúdiót a kezelés végén. Elképesztő az átalakulás.

Ágnes

Ágnes nem volt tökéletesen elégedett a mosolyával ezért kereste fel a Stúdiót. Elsősorban a frontfogak torlódása zavarta, de már az első konzultáció után látta, hogy az esztétikán túl milyen hozadékai lesznek a fogszabályozó kezelésnek. Kezelés közben országot is váltott, ennek ellenére szuper gördülékenyen ment a kezelés. Nézzétek a végeredményt.

Péter

Péter a nyitott harapása miatt kereste fel a Stúdiónkat. A rögzített készülékkel végzett kezelést funkciós logopédiai terápiával egészítettük ki. A nyitottharapások kezelése esetében elengedhetetlen a páciens szoros közreműködése, amit Péter kiválóan teljesített. Szuper volt a közös munka.

Adri

Adri egy fogorvos kolléga javaslatára kereste fel a Stúdiónkat. A nyelv funkciós zavara (nyelvlökéses nyelés) következtében a felső fogív szűkületének megoldásával kezdtük meg a kezelést. Gyönyörű, stabil végeredményt értünk el. Mindemellett a nyelv és az arcizmok működése helyreállt, a szájlégzés megszűnt. Minden esetben elsődleges szempont számomra a komplex szemlélet és a kiváltó okok megszűntetése.

Zsófi

Zsófit a legcukibb kislányként ismertük meg, a kezelés sorozat alatt egy gyönyörű tinédzser vált belőle. A harapási eltérés korrekcióját már kisebb korban elkezdtük, a fogváltást végig segítettük, irányítottuk. Végül rögzített készülékkel stabilizáltuk és tökéletesítettük az addig elért eredményt. Hatalmas a változás.

Luca

Luca azért kereste fel stúdiónkat mert tökéletes mosolyra vágyott. Ehhez egy gyors, 11 hónapos fogszabályozó kezelésre és egy kis kozmetikai átalakításra volt csupán szükség. Gyönyörű lett az eredmény.

Erik

Ebben az esetben a tökéletes végeredményt kivehető átlátszó sínes fogszabályozóval értük el. Erik egy szuper igényes és precíz művész, ez a kezelés alatt és után is megmutatkozott. A síneket kifogástalanul hordta, a végeredményt meg egy Stúdió fogfehérítéssel “boost-oltuk”. Szerintünk megérte 🙂
Erik mosoly utána
Zsófi mosoly utána

Zsófi

Zsófi azért keresett fel minket mert zavarta a frontfogai torlódása. Gyönyörűen sikerült megoldani az esetét foghúzás nélkül, a frontfogak enyhe megkeskenyítése, ún. Strippelés (IPR) révén nyertünk helyet a fogívben. Nagyon jól működött az Ő esetében. Nézzétek a változást!

Orsi

Orsi az egyik kedvencünk lett, már az első találkozás után. Szuper mosolygós, kedves, gyönyörű lány. Zavarta a fogsora szabálytalansága. A személyisége valósággal kinyílt a kezelés alatt, mi is ugyanúgy vártuk a következő alkalmat. Nagyon büszkék vagyunk a kitartására és a lelkesedésére is.

Lili

A tinédzserek kezelése során számomra a két legnagyobb kihívás: 1. A fogmosás és a készülék “rendben tartása”. 2. A kezelés során szükséges gumihúzások használata. Lili mindkét területen lenyűgözött. Felnőtteket lepipáló tudatossággal és odafigyeléssel állt a kezeléshez mindvégig. Az eredmény magáért beszél.

Szilvia

Szilvi egy szuper kedves, visszafogottan mosolygós orvostanhallgatóként érkezett. Zavarta a felső fogainak torlódása és a mélyharapása. A kezelési céloknál úgy az esztétika, mint a funkcionális harapásbeállítás fontos szempont volt. Ma már ifjú rezidens orvos.

Ádám

Ádámnak állkapocsízületi panaszai voltak, ennek kapcsán találkoztunk. Jobb oldali örlőfogai keresztérintkezésben voltak, a frontfogaknál mélyharapás látszódott. Fogszabályozóval sikerült mindezeket korrigálni, a rágási és mozgási funkciók rendezésével megszűntek az ízületi panaszok is. Személyében egy igazi örökmozgó kalandort ismerhettünk meg.

Lilla

Lillát egy gyönyörű lányként ismertük meg, aki a kilógó szemfogai miatt nem mert mosolyogni. Foghúzás nélkül, rögzített fogszabályozóval értük el a képen látható eredményt. Nézzétek meg honnan indultunk.

Attila

Attila szuper precíz, igazi maximalista. Az élharapás miatt a metszőfogai elkoptak, torlódottak voltak. Itt is a komplex szemlélet vezetett a tökéletes eredményre úgy esztétikailag, mint funkcionális szempontból.

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.