fbpx

Milyen volt az együtt töltött idő?

Milyen volt az együtt töltött idő?

Az együtt töltött időről most Attila számol be levelében.

„Megpróbálom az elégedettségem szavakba formálni és röviden kiírni magamból mindazt, amit kaptam és amennyivel gazdagabb lettem a Fogszabályozásomat követően. Illetve, hogy mi mindent köszönhetek Dr. Kovács Saroltának.

Nehéz is egy ekkora projektet igazság szerint pár sorban összefoglalni. Ez ugyanis nem egy fogtömés, ami (jobb esetben) egyszeri alkalom. Türelem, és még több türelem kell. Ami mondjuk esetemben pont, hogy nem szokott túlzottan sok lenni (vagyis kb semmi), még jó, hogy a Doktornő mestere ennek témának (is). Ha egy szóban kellene összefoglalnom: fantasztikus mindaz, amit a Doktornő művészi szintre emelve, végtelen szakértelemmel és precizitással nyújt. Csúcstechnikás finommechanikai eszközökkel éppen úgy bánva, mintha azokkal született volna. Mindent úgy és olyan finoman kezel, mintha valami kis gyémántot csiszolgatna folyamatosan tökéletesebbre. Igazi maximalista, a Doktornőnél nincs félmegoldás, csak megoldás.

Egy-két alkalommal persze rezgett a léc, nehogy unatkozzunk. Főként, ha fogam, nem oda és úgy ment, ahogy azt terveztük. Pedig én akartam tényleg, de nyilván a fogaim genetikáját a Doktornő sem tudja befolyásolni. De hangolni már igen: és végül a fogaim az őket megillető helyükre vándoroltak kivétel nélkül, mindenki örömére.A gyakorlatban ez az jelentette, hogy a Doktornővel volt egy fajta „kapcsolatom” 20 hónapon keresztül. Ha tetszett, hanem ezt előre tudtam, felkészített rá az előzetes állapotfelmérésen. Ezt követően lett egy orvosi papírom is arról, hogy annyi minden van a számban, mint egy falusi búcsúban a bazársoron: keresztharapás, torlódás, éli harapás, bedőlés 😃 Laikusként csak pislogtam, ugyan tudtam, hogy a tökéletestől messze van a fogsorom, nade hogy ennyire…szóval nagy volt a torlódás, egy viszonylag pici helyen. De ez már a múlté.

Átlagosan havonta volt jelenésem, a végre picit sűrűbben, de a Doktornő nyilván nem azért hívott vissza mert annyira szeretne látni, hanem mert folyamatosan ellenőrzése alatt szeretne tartani, mármint a fogaim. Itt kikell térjek külön arra a pénzügyet is érintő kérdésre, hogy véletlenül sem arról van szó: hogy gyere-gyere-gyere és fizetsz-fizetsz-fizetsz! Ez NEM az a hely. Az anyagi része egyénenként egy erősen változó tényező, így ebbe nem is mennék bele, de nincs elrugaszkodva a realitástól. A pénzemért tehát nem azt kaptam, amit vártam: hanem sokkal többet, minden tekintetben egy életre szólóan!Annak ellenére is összetudtuk hangolni mindig a konzultációkat kivétel nélkül, hogy nem az országban tartózkodtam.

Ezúton köszönöm a rendelő legkedvesebb ügyfélszolgálatának mindig készséges, mindig kedves, mindig problémamegoldásra törekvő gyors és korrekt együttműködését. Talán még túl is teljesítették a feladatkörüket egy-egy esetben!

Csodálatra méltó és mérhetetlen az a szakmai elhivatottság, amit képvisel a Doktornő!
Egy fokozatosan adagolt, gyönyörű végeredményhez vezető időszak részese voltam. Melynek végére szögegyenes fogakkal teli fogsorokat és önbizalommal teli maximális mosolyt kaptam. Ezúton is KÖSZÖNÖM!

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.