fbpx

Láthatatlan fogszabályozás – fogszabályozás sínekkel

Láthatatlan fogszabályozás – fogszabályozás sínekkel

Miért is kéne elégedetlenül leélni életünket, ha változtathatunk rajta?

A fogszabályzással egy nagyon erős önbizalom romboló esztétikai problémát oldhatunk meg, amely megváltoztathatja életünket!

Miért hagynánk, hogy egy olyan dolog befolyásoljon minket, ami bármikor megváltoztatható?

Láthatatlan fogszabályozás neked való. A mai világban szinten mindenre létezik megoldás, amennyiben az ember nem elégedett külsejével. Legyen itt szó valamelyik testrészéről, vagy akár fogairól! Természetesen nem egyenértékű változtatás egy plasztikai sebészeti beavatkozás és a fogszabályozás, félreértés ne essék.

Milyen problémák zavarhatnak a legjobban fogainkat tekintve?


Lehetnek olyan esztétikai elváltozások, amelyek befolyásolják mosolyunkat. A kusza, megdőlt fogak például ilyenek. A fogaknak ebben az esetben túl kicsi, avagy az ellenkezője, túl nagy hely van a szájban és emiatt nem férnek el vagy túl sok a hely közöttük (ekkor alakulnak ki rések).

Te is arra vágysz, hogy végre úgy nézhess a tükörbe, hogy egy boldog, önbizalommal teli arcodat lásd viszont? Most megoldhatod ezt a problémát és még csak nem is kell éjjel nappal fém fogszabályzót viselned! Nem fognak megbámulni, hogy felnőtt létedre fogszabályzód van!

Már érdekel, hogy mi lehet ez a megoldás? A következőkben bemutatom számodra!

Ahhoz, hogy megértsük miért is annyira fontos és hasznos eljárás a láthatatlan fogszabályozás, teljesen az alapoktól kell indulnunk.

Fogszabályzással képesek az orvosok helyreállítani a harapási rendellenességeinket és fogaink esztétikáját. A klasszikus fogszabályzó azonban zavaró lehet bizonyos helyzetekben! Pont erre az esetre hozták létre a láthatatlan fogszabályozást!

Ez a fajta fogszabályozás a lehető legmodernebb technológia manapság, azonban sajnos az említett metódussal a nagyobb harapási rendellenességek nem hozhatóak rendbe, inkább csak az esztétikai problémákat tudja megoldani. Felnőttek számára azonban a lehető legjobb megoldás, hiszen sokan vannak, akiket zavarnak a fém alkatrészek, illetve, hogy gyerekesnek gondolhatják őket a fém fogszabályzó miatt. Ezzel szemben a láthatatlan fogszabályzó már nevéből kiindulva is észrevehetetlen, egyáltalán nem szembetűnő, illetve amennyiben szükséges, pár órára el is távolítható. Ezek mellett a pozitívumok mellett pedig a klasszikus fogszabályzással ellentétben nem jár fájdalommal, nem húzza össze a fogakat olyan erővel, mint fém társa. Fajtától függően a fogszabályozás ideje eltérő lehet.

Milyen lépésekből áll a láthatatlan fogszabályozás?


Első körben szükséges a szakorvossal való konzultálás, majd a kellő kivizsgálás, ezt követően a foglenyomat készítése után elkészül az egyedileg, a te fogaidra tervezett készülék. Fajtától függően (amire mindjárt kitérek) ezek a sínek egy különleges, orvosi műanyagból készülnek.

Ebből az okból kifolyólag azonban minden meglévő változás után szükséges egy új készítése. Amennyiben elértük a kellő hatást és újra van szükség, úgy a harapás vizsgálata és röntgen elkészítése után készen is van a következő sín. Egy sín körülbelül 10-14 napig használatos, akkorra fejti ki kellő hatását. Addig szükséges megismételni ezeket a folyamatokat, ameddig a kívánt eredményt el nem érjük. Átlagosan ez 10-24 hónapig tart.

Összegezve az eddigieket tehát a 21. században nincs lehetetlen! Bármire akad megoldás és erre egy jó példa a láthatatlan fogszabályozás! Ne kínlódj éveken keresztül a fájdalmas és figyelemfelkeltő fém fogszabályzóval, ha van egy ilyen lehetőséged.

A láthatatlan fogszabályozás tehát nem jár akkora fájdalommal, kivehető pár órára, amennyiben feltétlen szükséges, nem zavar beszéd közben, sokkal gyorsabban tudsz elérni látható és maradandó eredményt, valamint könnyen tisztítható. Ami pedig a legfontosabb, hogy teljes mértéken észrevehetetlen! A közeli ismerőseid csak meglepődve fognak rád nézni és nem értik majd, hogy lehet ilyen szép a mosolyod!

Ha láthatatlan fogszabályozást keresel, vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot konzultációra!

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.