fbpx

Fogszabályozás konzultáció menete – Mi történik az első konzultáción?

Fogszabályozás konzultáció menete – Mi történik az első konzultáción?

lathatatlan-fogszabalyozas-konzultacio

Örülünk és köszönjük, hogy érdeklődsz a kedvezményes konzultációs nap iránt!

Amennyiben egyből regisztrálnál, most 50% kedvezménnyel, itt meg is teheted!

Ha egy kicsit bővebben is tájékozódnál róla, hogy pontosan mi is történik egy konzultációs beszélgetés folyamán, itt alább összegyűjtöttük Neked a tudnivalókat.

MIRE SZÁMÍTHATSZ AZ ELSŐ TALÁLKOZÓN?

Az első konzultáció alkalmával átbeszéljük, mit szeretnél, és közösen kiderítjük, hogy a te esetedben milyen kezelés hozza meg leghatékonyabban a kívánt eredményt. 

Dokumentáció

Arcfotókat és digitális lenyomatot készítünk a fogaidról. A digitális (hagyományos lenyomatkészítést felváltó) 3D scannelés után, az eredményszimulátornak köszönhetően rögtön vethetsz is egy pillantást jövőbeli mosolyodra az „arcodhoz illesztve”! 

Amennyiben érdekel a kezelés folyamata és költsége, elkészítjük a teljesen személyre szabott kezelési tervet a megbeszéltek szerint, a forintra pontos árajánlattal együtt. Rejtett költségek miatt nem kell aggódnod, nálunk nincsenek!

Érkezés

Az adminisztrációs folyamatok papír felhasználása nélkül, digitálisan készülnek el! Ezért kérünk, hogy 15 perccel érkezz korábban az első konzultációra.

Sok szeretettel várunk Téged a belváros szívében található, barátságos és jó hangulatú rendelőnkben, ahol garantáltan elfelejted minden eddigi félelmed és rossz emléked, ami a hagyományos fogászatokról benned él!

Mindent megteszünk azért, hogy innovatív, prémium fogszabályozási szolgáltatásainkkal a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legkisebb beavatkozással a legeredményesebb változást érjük el. 

Stúdiónkban a környezet védelme is elsődleges szempont, ezért nagyon törekszünk a zero waste megoldásokra!

 

Érdekel a láthatatlan fogszabályozás folyamata? Olvasd el blogcikkünket, ahol bemutatjuk, hogy 4 lépésben hogyan váltjuk valóra az álommosolyodat: Láthatatlan fogszabályozás lépésről lépésre, négy egyszerű lépés az álommosolyig. ▼

 

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.