fbpx

Láthatatlan fogszabályozás lépésről lépésre – 4 egyszerű lépés az álommosolyig

Láthatatlan fogszabályozás lépésről lépésre – 4 egyszerű lépés az álommosolyig

KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Tudtad, hogy elérheted álmaid mosolyát úgy is, hogy a folyamat láthatatlanul történik?

A láthatatlan fogszabályozás közben, nem kell aggódnod a készülék kinézetétől vagy attól, hogy mit fog hozzá szólni a környezeted, hiszen a készülék kivehető, átlátszó, víztiszta sínekből áll. Nem kell változtatnod az életstílusodon sem, maximálisan igazodik hozzád!

Milyen lépésekből áll a láthatatlan fogszabályozás?

Miután eldöntötted, hogy szeretnéd a mosolyod láthatatlanul gyönyörűvé alakítani, a következő lépéseken kísérünk végig:

1. KONZULTÁCIÓ

 

A fogszabályozás személyes konzultációval kezdődik, ami egyben egy részletes állapotfelmérés. Az iTero Element® scannert használva, digitális 3D lenyomatot készítünk az alsó-felső fogsorokról. A kezelés megtervezése ennek köszönhetően teljesen digitálisan történik, így a fogmozgások kiszámíthatóak, a tervezés nagyon precíz. Hatalmas újítás, hogy lehetőséged van az eredményszimulátor segítségével megnézni jövőbeli mosolyod!

Nagy hangsúlyt fektetünk a jó minőségű, precíz fotódokumentációra a kezelés minden szakaszában, ami segít a teljes folyamat nyomon követésében. Segítségünkre van a tervezés során is, ami a kezelés alapja és egyben legfontosabb lépése! 

Plusz lehetőségként a kezelési tervhez tartozó kérdéseket az egyszerűség és időhatékonyság okán online konzultáció keretein belül részletesen átbeszéljük, így személyes az információ átadás, mégsem szükséges ezért befáradni a rendelőbe.  

KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

2. TERVEZÉS

 

A fogmozgatások 3D digitális modellezése a ClinCheck® szoftverrel történik. Az Invisalign technikusai beállítják a fogakat, amit mi ellenőrzünk és tovább alakítunk a legideálisabb pozíció eléréséig.

A kialakult végleges tervet elküldjük Neked, így láthatod a pontos fogmozgási folyamatot még mielőtt elkezdődne a folyamat.

3. A KEZELÉS 

 

Az aktív kezelés minden esetben szakképzett dentálhigiénikus által végzett, alapos Eco Dental Spa® tisztítással kezdődik, ami sok esetben felér akár egy fogfehérítéssel is, nagyon jó alap kiindulási helyzetet biztosít, ezután ragasztjuk fel a síneket tartó attachmenteket. Átadjuk az első adag sínkészletet és kezdetét is veszi a szépülés! A változást folyamatosan követjük és monitorozzuk a “jelentéseitek” alapján egy applikáción (My invisalign) keresztül, amit segítünk letölteni és beállítani.  

Az Invisalign® láthatatlan készülék egyik hatalmas előnye (a rögzített készülékkel szemben), hogy csak 3 havonta szükséges kontroll, ahol megvizsgáljuk hol tart az átalakulás, s átadjuk a következő adag síneket! 

Miután letelt az összes tervezett sín hordási ideje, elképzelhető, hogy a teljes tökéletesség érdekében szükség lesz még néhány ‘korrekciós’ sínre.

Az aktív kezelés végén, megtörténik az attachmentek levétele és a legszebb végeredményért a Professzionális Lézeres Stúdió fogfehérítés. Felhelyezzük a rögzített retenciós készüléket, majd ezután először megpillanthatod a gyönyörű új mosolyod teljes pompájában! 

4. RETENCIÓS IDŐSZAK

 

Mivel a végeredményt szeretnénk hosszú távon megőrizni, rögzített retenciós készüléket és (kivehető) éjszakai fogszabályzó készüléket kell hordanod.

Megajándékozunk mindenkit egy gondosan összeállított digitális mosolykatalógussal, amely a legfontosabb mérföldköveket tartalmazza. Nagyon jó szembesülni azzal, hogy a régi mosolyból milyen gyönyörű eredményt értünk el és tudni, hogy a befektetett energia és munka megtérül!

KS-Fogszabalyozo-studio-lathatalan-fogszabalyozas

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.