A rendszeres dentálhigiénés kezelés fontosabb mint gondolnád!

A rendszeres dentálhigiénés kezelés fontosabb mint gondolnád!

A rendszeres dentálhigiénés kezelés fontosabb mint gondolnád! Általa a legtöbb fogászati probléma elkerülhetővé válik, így segít az egészséges és szép mosoly fenntartásában.

Miért van szükség a rendszeres dentálhigiénés kezelésre?

dentálhigiénés kezelés

A képzett és gyakorlott dentálhigiénikus által elvégzett fogtisztítás igen sokat számít a szép és egészséges mosoly fenntartásában. A megfelelő otthoni szájápolás mellett is szükséges a rendszeres professzionális tisztítás, hiszen természetes módon fogkő képződik és ezáltal a fogszuvasodást és ínygyulladást okozó baktériumok is elszaporodhatnak.

Minél hosszabb ideig várunk a fogkő eltávolításával, annál több kárt okozhatunk a fogágynak. Nem mellesleg lehetséges, hogy a beavatkozás is kellemetlenebb lesz. A “rossz” baktériumok károsíthatják mind a fogakat, mind az ínyszövetet. Ínygyulladás akár kis mennyiségű baktériumtelep következtében is kialakulhat, így az íny pirossá, duzzadttá és vérzékennyé válhat. 

Ha a fogak nincsenek megfelelően tisztítva akkor a fent említett ínygyullás alakulhat ki, de akár olyan fogágybetegségek, amelynek következménye a fogvesztés.

Milyen gyakran?


Évente legalább kétszer érdemes felkeresni a KS Fogszabályozó Stúdiót, hogy Mester Emese elvégezze a professzionális dentálhigiénés kezelést. 

Mi vár rád?

Mester Emese a KS Fogszabályozó Stúdió dentálhigiénikusa első lépésként egy ultrahangos műszerrel eltávolítjuk az íny feletti és az esetleges íny alatti, számodra láthatatlan azonban nagyobb kárt okozó fogkövet. Ezt követi az intraorális homokfúvás, ami a legapróbb elszíneződéseket is kíméletesen leszedi. Utolsó lépésként pedig egy speciális polírpaszta simává varázsolja a fogfelszíneket.

A tisztítást követően sem vagy elégedett fogszíneddel?

Ha természetesen szép fehér fogakra vágysz, van rá megoldás! Egyeztess Mester Emese dentálhigiénikusunkkal időpontot a biztonságos, rendelői körülmények között végzett professzionális fogfehérítésre.

Ha pedig magasabb szintre szeretnéd emelni a mindennapi szájápolási rutinodat, akkor szeretettel várunk a Tudatos Szájápolás Workshopon, ahol hosszú távon biztosíthatod fogaid egészségét és Földünk jövőjét.

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.