Mennyi a fogszabályozás ideje? – 4 tipp, hogy az esküvőn ne legyen látható a fogszabid

Mennyi a fogszabályozás ideje? – 4 tipp, hogy az esküvőn ne legyen látható a fogszabid

A “nagy nap” legtöbbünk számára egy igen meghatározó esemény. Évek múlva is szívesen nézegetjük vissza az esküvőn készült  fotókat. Egy megörökített önfeledt mosoly adja igazán vissza a boldog pillanatokat.

Ha a jelenlegi állapottal nem vagy teljesen elégedett és magabiztos, akkor mi tudunk segíteni.
Íme néhány tanács, hogy a nagy napra tökéletes legyen a mosolyod.

Foglalj a lehető leghamarabb konzultációs időpontot.

Minél hamarabb jössz, annál rövidebb a fogszabályozás ideje.

fogszabályozás ideje

Az első konzultáción megvizsgáljuk fogaid állapotát, átbeszéljük, mit szeretnél és közösen kiderítjük, hogy a te esetedben milyen kezelés hozza meg a legrövidebb időn belül a legeredményesebb változást. Sokan nem is tudják, de a fogszabályozó kezelés megkezdésének egyik feltétele az ép fogazat. Problémát jelent minden szuvas fogfelszín, rosszul záródó tömés és fogpótlás, illetve a hiányosan elkészített gyökértömés vagy a lerakódott fogkő is. Ezek orvoslása után vághatunk bele a fogszabályozásba.

Válaszd ki a számodra legoptimálisabb készüléket.

Röntgen és lenyomatvétel után elkészítjük a teljes dokumentációt, benne a forintra pontos árajánlattal. Az ajánlatban feltüntetjük a stúdiónkban alkalmazott készülékek listáját. Önligírozó fogszabályozók számos típusából választhatsz (fém/kerámia, normál/mini, hagyományos/nyelv felőli ). De kérhetsz sínes megoldást is. Azt azonban mindig mérlegeld, hogy csak a “megfelelő eszköz a megfelelő feladathoz” maximalizálja a kezelés eredményét és minimalizálja a kezelési időt.

Menj biztosra, ha a fogszabályozás ideje a tét!

Ha nyelv felőli készülék mellett döntesz, biztosan nem kell aggódnod a határidő miatt. Ez a valódi láthatatlan fogszabályozó egyedileg legyártott brekettekből áll. Maga a készülék mindvégig tökéletesen észrevétlen, ebben az esetben is önligírozó breketteket használunk.

Egy kis plusz a fogszabályozás idején túl.

A tökéletes összhatás eléréséhez javasoljuk fogaid fehérítését. Ezt végezhetjük biztonságosan rendelői körülmények között is, de a kisebb koncentrációjú változatokat akár az utolsó napokban készülődés közben is alkalmazhatod. 

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy ezáltal osztozzunk a boldogságon. 🙂

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.