fbpx

Környezetbarát fogászat – Számunkra ezt jelenti a tudatos szájápolás

Környezetbarát fogászat – Számunkra ezt jelenti a tudatos szájápolás

A környezettudatosság fontos számunkra!

Miért fontos számunkra a rendelőnk környezetbarát fogászat legyen?
A következőkben olvashattok arról, hogyan követjük környezettudatos elveinket a Stúdió működésében.

Dr. Kovács Sarolta és @tudatosszajapolas Emese összefogva igyekszik zöldebbé tenni a Fogszabályozó Stúdió működését.


Jótékonykodás

Fontos számunkra az egészségnevelés, illetve a fenntartható, környezettudatos életmód. Ezért döntöttünk úgy, hogy a konzultációk díját jótékony célra fordítjuk, és a Felelős Gasztrohős Alapítványt támogatjuk belőlük, így közvetett módon tehetünk eleget a green dentisrty elveinek .

Műanyagmentes – környezetbarát fogászat

Zöld döntéseink közé tartozik a műanyag öblítő poharaitok lecserélése.
Alapos kutatást végeztünk, mivel nem az első kezünk ügyébe akadó papírpohárból szerettünk volna bevásárolni. Ugyanis egy átlagos papírpohár a belső műanyagmáz miatt nem kerülhet a papír hulladék közé. Azonban az EcoHills egyedi papírpohara olyan PLA (kukoricakeményítő) alapú belső borítással rendelkezik, hogy egyenesen szelektív papírgyűjtőbe dobható!

green dentistry
https://www.instagram.com/p/CSOK_ybIauB/?utm_source=ig_web_copy_link

Papírmentes – környezetbarát fogászat

És hogy a papír használatát is csökkentsük, Stúdiónkban SumUp terminálon kártyával is  tudtok fizetni. Egyszerű, gyors és papírmentes lehetőség.

Tudatos Szájápolás

De térjünk rá a tudatos szájápolásra. A rögzített készülék viselése szigorú szájhigiénét követel, ez azt jelenti, hogy az eddiginél többször kell mosnod a fogad, illetve egy- két kiegészítő tisztító eszközt is használnod kell. Ezért mindenkit, aki újonnan belevág a fogszabályozásba megajándékozunk a tudatos szájápolás jegyében egy egyedileg összeállított műanyagmentes, környezettudatos tisztító csomaggal. Tartalma: lenvászon zsák (ebbe pakolva mindig nálad lehetnek az eszközök egy helyen), bambusz fogkefe (az alapos tisztításért), bambusz fogköztisztító kefe (az ív alatti területekre), fogtabletta (szilárd fogkrém, saját ízlésed szerint újratölthető üvegcsével), szájvizes üvegcse (tölts bele kedvenc otthoni szájvizedből), viasz (ha valahol kényelmetlen lenne a készülék).

Tudatos Szájápolás Workshop

Ezen túlmenően megálmodtunk  egy olyan eseményt, ahol végre megismerheted a leginnovatívabb, prémium minőségű vegán fogápolási termékeket és azokat a környezetbarát szájápolási alternatívákat, amikkel a lehető legtöbbet teheted a saját és a bolygónk egészségéért.

Ha igazán fontos számodra a saját egészséged és érdekelnek a környezetbarát alternatívák, de nem tudod, neked melyik válna be, akkor gyere el te is a Tudatos Szájápolás workshop-ra!

tudatos szájápolás

Foglalj hozzánk időpontot, hogy hosszú távon biztosítsd fogaid egészségét és Földünk jövőjét.  🙂

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.