A hely, ahol magabiztos, gyönyörű mosolyok születnek!

Ismerd meg a fogszabályozó stúdiót, ahol magabiztos, gyönyörű mosolyok születnek!

Dr. Kovács Sarolta fogszabályozó specialista

“Mert minden ember arcához hozzátartozik a nevetés!”

Egy gyönyörű mosoly óriási hatással van életminőségünkre. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy ennek a megalkotásában segíthetek pácienseimnek nap mint nap. A fogszabályozás ma már túlmutat a fogak egyszerű sorbarendezésén, hiszen az egyéni arcesztétikai követelményeket figyelembe véve kollégáimmal együtt mi mosolyokat tervezünk.

Rezidens képzésem során lehetőségem volt általános fogorvosként is praktizálni, ami szakmai fejlődésem fontos állomása volt. Így egyrészt “teljes képet” kaptam a különféle fogászati problémákról és kezelésükről, illetve méginkább elköteleződtem a fogszabályozás szakterülete mellett.

A “mosolyszobrászat” rendkívül dinamikusan fejlődő területe az orvoslásnak, ezért fogszabályozó specialistaként kiemelten fontos számomra a folyamatos tanulás. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken, hogy elsajátíthassam azokat az innovatív technikákat, amikkel a lehető legrövidebb idő alatt a legszebb mosolyokat alkothatom meg.

Hiszek az időtálló minőségben és az egyediségben, és jól tudom, hogy hónapokra, akár évekre kapcsolatba kerülök pácienseimmel. Ezeket az elveket követem a munkám során, sőt, az egész életemben. Környezettudatosan élek és dolgozom, azaz igyekszem olyan életmódot folytatni, amely tekintettel van környezetünkre, vagyis nem csak a pácienseim fogait óvom, védem – hanem egyúttal a Föld természeti kincseit is.

A te szép mosolyod a mi küldetésünk!

Dr. Kovács Sarolta fogszabályozó stúdiójában a kezelésből élmény lesz

Felejtsd el minden eddigi rossz emléked és félelmed, ami a hagyományos fogászatokról benned él. Belvárosi rendelőnkben exkluzív környezet vár rád a legújabb dizájn szerint kialakított enteriőrrel. Stúdiónkban mindent megteszünk azért, hogy prémium fogszabályozási szolgáltatásainkkal a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legkisebb beavatkozással a legeredményesebb változást érjük el.

Ami a rendelőnkben történik, az nem csupán a fogak sorbarendezése, hanem az egyéni arcesztétikát és a rágószerv funkcionális egységét maximálisan figyelembe vevő mosolyszobrászat. Innovatív eljárásokat alkalmazunk, modern anyagokkal és készülékekkel dolgozunk. A kedves, segítőkész és mindig mosolygós kollégák mindehhez csak ráadás. Kezelésről-kezelésre haladva egyre szépül majd a mosolyod, így alig várod majd a következő alkalmat, hogy újra ellátogass hozzánk!

Professzionális fogszabályozás a város szívében

Dr. Kovács Sarolta fogszabályozó stúdióját Budapest belvárosában, az 5. kerületben találod, tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető helyen (pontos cím: 1052 Budapest, Váci utca 9.)

Bejelentkezés

1.

Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban.

2.

Gondold át, hogy mikor lenne neked a legalkalmasabb, hogy felhívjunk és megbeszéljük a továbbiakat.

3.

Ne maradj le híreinkről: kérd INGYENES leveleinket a fogszabályozással, szájhigiéniával kapcsolatos akciókkal, tippekkel!

4.

Segíts nekünk azzal, hogy pár mondatban leírod a mosolyoddal, fogaiddal kapcsolatos gondjaidat, amire megoldást szeretnél. Így mi is felkészültebbek leszünk, amikor felhívunk.

5.

A “VISSZAHÍVÁST KÉREK” gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Exkluzív előnyök, elfoglalt emberek számára

Ismerd meg manager fogszabályozás szolgáltatásunkat soron kívüli időpontfoglalással, előre tervezhető kezelésekkel és teljesen láthatatlan megoldásokkal.

Árlista letöltése

Kérlek add meg, milyen e-mail címre küldhetjük az árainkat.